Bangkok & Kho Tao
Charlieeeee, its the fuuuuuguuuu, the fugu fish!
Wow precies zoals in het filmpje!
Leuk verhaaltje kinders, jullie amuseren je daar wel!
Echt gaaf dat duiken, 18 meter is wel diep zeg! geen last van de oren marleen? Zo te horen functioneer jij goed als reisleider daantje!
Niet te veel moonen op die party he;)
ciao
Ik ben super trots op jullie dat jullie je padi op Kho tao hebben gehaald! Kho tao was echt mijn favoriete plekje! Wat me tegenvalt is dat jullie ondanks mijn 100 tips bij de TAT een reis hebben geboekt! Jullie hebben 4x zo veel betaald lieve schatten! Voortaan op de kho san road zitten reisbureaus waar je alleen je busticket of treinticket of bootticket boekt! Zo zit je voor 350 baht in chiang mai vanaf bangkok! OKE? Beloofd?
Ik heb de fullmoon tot 8 uur 's ochtends uitgehouden dus ik verwacht dat jullie er minstens tot 9 uur 's ochtends staan ;)
Geniet en schrijf maar snel weer een verhaaltje!!
Dikke kus
Hey Divers
Sawat di khrap khun sabai di rue khrap?
Phom sabai di khrap :)
We kunnen echter niet op tegen jullie avonturen ha ha. Wat kei gaaf zeg zwemmen met een walvishaai! En super vet dat jullie nu je duikdiploma hebben! Ben jaloers!!! Willen jullie dan alsjeblieft voor mij een paar super gave foto's maken (we moeten nog steeds een mooie foto hebben voor boven onze bank';)
Liefs suus en remco
lieve daan en marleen, wat onwijs leuk om jullie avonturen te lezen. Jullie schrijven echt gezellig, blijf daar vooral mee doorgaan. leuk! als ik dit eerste verhaal lees, denk ik bij mezelf 'waarom heb ik dit niet ondernomen'. Het klinkt als een droom, maar jullie zullen vast ook kleine stress momenten gekend hebben.
Proficiat voor jullie duikbrevet. Ik heb hem anderhalf jaar geleden gehaald op de antillen. alleen heb daarna verder nooit meer gedoken. dus denk dat ik weer opnieuw kan beginnen.
Ik heb nu lekker vakantie, maar zit veel op de bank vanwege een schouderblessure. ik kijk uit naar jullie volgende verhaal. Geniet van elkaar en de omgeving.
p.s ik zoek nog een leuke Boeddha van 50 bij 30 cm. haha!
have fun bij de full moon party
Hey Daan en Marleen,
Klinkt goed hoor!!! Wij zitten hier in het koude kikkerlandje. En in mijn geval ook nog zonder paraplu hahahaha wist echt zeker dat ik jullie nog zou zien voordat jullie weggingen als ik mijn paraplu op kwam halen. Maarja, drukdrukdruk he haha.
Heel veel plezier nog en blijf schrijven. Jullie schrijven tenminste een leuk leesbaar blog :D
Kus Anke
Hee Daan en Marleen,
Het klinkt echt super daar. Ik blijf roepen dat ik jaloers ben. Lekker op reis door een paar geweldige landen en wij maar werken in de regen en met irritante kinderen.
Het klinkt allemaal wel weer herkenbaar voor mij. Thailand is ook gewoon super leuk!
Ik ben benieuwd naar jullie komende avonturen.
Heel veel plezier!
x Kirsten
He Daan en Marleen!!
Druk druk zo te horen.. Wel gaaf joh! Geniet er nog van en Daan.. volgende keer wel gewoon dure sierraden kopen he..
Groet
Waauww Marleen & Daan, na jullie eerste reisverhaal zie ik al groen van jaloezie....wat klinkt het allemaal geweldig en natuurlijk super dat jullie je PADI hebben gehaald :). Geniet van jullie Full moon feestje
x letty
Saswadee kaa!!!
We zitten nu even uit te puffen in een internet cafe in Koh Phangan (t is hier hot hot hotter...). Gister full moon party mee gemaakt, wat een happening! Super vet, maar we zullen hier later nog meer over typen....
SUPER LEUK OM JULLIE REACTIES TE LEZEN (BLIJVEN DOEN DUS)!!! haha!
XXXX Daan en Marleen
PS:
Roel: JEEEEEEEEEEH it's the fuguuuuuuuuuuu fish! Swimm away....Trouwens die walvis haai was echt te gek, en ook heel zeldzaam want een keer in de 2 maanden spotten ze er maar 1! Gelukkig ook geen pijn gehad aan mijn oren, al zitten ze nu wel al een paar dagen dicht ;-)
Kim: Sorry (we schamen ons diep ;-)) Zullen de volgende keer geconcentreeerder luisteren naar je tips ;-) We voelden ons (net als hordes andere toeristen) ook wel een beetje genaaid door die TAT!!! Maarja, we hebben gelukkig wel goede accomodaties...maar in het vervolg gaan we lekker alles zelf regelen. Wij vonden trouwens Kho Tao ook gweldig (veel leuker al Kho Phangan waar we nu zijn). Echt het whahala Koh Tao!
Suus en Remco: We gaan zeker heeel veeel mooie foto's maken (zitten nu rond de 200). Zal vast een mooie paredijselijke foto bij zitten voor in jullie huisje haha. Alles goed in het huisje en de kat? X
Marielle: Zeker weer een keer gaan duiken joh! En die Boedha's hebben ze hier genoeg haha, we sturen je er wel een van 1,5 bij 1,5 meter op ;-) Sterkte met je schouder, hoop dat het snel beter wordt!
Anke: haha, hoop dat het niet te veel regent bij jullie (anders kan je hem natuurlijk bij mijn ouders ophalen hor). Wij hebben heeeeel soms een tropische bui!
Kirsten: Succes met de kinderen hahaha....jij maakt ook snel weer een vette reis he.
Willem: Helaas geen geld voor Willem. Wij zijn echte backpackers, dus moeten op de kleintjes letten ;-) Zou je voor mij iedere zondag een klein wedstrijd verslagje kunnen mailen? Zou het wel leuk vinden om een beetje op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van ons kampioensteam ;-) Groetjes aan Marleen.
Letty: Snel Rob overhalen dan...
NEEEEEEEEEEHHH jullie hebben wel de whale shark gezien :S ik heb die toen net gemist... zonde!
Veel plezier nog!! xx
Heey, Daan en Marleen
Wat een leuke foto's, ik zit lekker op school achter mijn computer na een zware ochtend te ontspannen door jullie mooie shots te bekijken.
Marlene wat ben je al bruin meis, Daan kun jij vliegen? (boven het strand) enne die imitatie foto is echt VET!! haha!
Ik zie dat jullie dikke pret hebben. Jullie zijn een mooi stel.
Liefs
Chaaaarlieeee! Happy birthday!!! Had je mn sms nog gehad? Geen idee of dat aankomt. Fijne dag!! Liefs XX